achtergrond

facebook pure milk sint maarten

Pure Milk = Rauwe Melk

Wat is Pure milk
Pure milk is rauwe USDA Gecertificeerde antibiotica vrije zuivel van koeien die buiten grazen op natuurlijk beheerde weilanden of tijdens de winter in de stal, worden gevoerd met kruidenrijk gras. Deze melk bevat alles om mensen perfect te voeden en zelfs te helpen herstellen van bepaalde aandoeningen. En bovenal... het is zeer smaakvol!

koeien in het land     weiland pure milk sint maarten

Verband tussen rauwe melk en gezondheid

Er bestaat een verband tussen rauwe melk, van gras gevoerde koeien en gezondheid, zie melk kuur. Dit is een vertaling van The Milk Cure.

Wetenschappelijke studies tonen aan dat de allergie voor koemelk zelden voorkomt bij mensen die biologische melk direct van de koe drinken. Die allergie is pas ontstaan toen de industrie het goede uit de melk haalde en pure melk steeds meer ging bewerken.

Melk als levensmiddel
Goede melk geeft vitaliteit en energie, door het te drinken. Het is jammer dat deze melk in het fabrieksproces wordt verhit en bewerkt en daarmee in kwaliteit terugloopt. De kracht zit juist in de pure eenvoud. Onbewerkt gedronken is het product op zijn best. Rauwe melk is super een food.

Dat Pure milk van een uitzonderlijke goede kwaliteit is blijkt uit een samenstellings onderzoek van onze melk voor de uitslag klik hier. Ook chroma's en voedingscrystalisatie beelden laten zien dat de melk van hoge kwaliteit is.

Verkoop

Om te voorkomen dat u voor niets rijdt minimaal een dag van te voren de melk bestellen .

Dit kan via de site of whatsapp.
De melk is te koop voor  € 1,50 per liter (de melk zit in een glazen literfles die wij hebben statiegeld 0.75 euro).  U kunt ook online uw bestelling doorgeven bij  “contact”of via WhatsApp op 0630957038  . Dan staan de flessen voor u klaar.

Openingstijden zijn:
Dinsdag van 15.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Meer over rauwe melk.

AFHALEN:

dinsdag 15.00 en 17.00 uur

zaterdag 10.00 tot 16.00 uur

melk kaas en vlees

©2024 ©Designs