achtergrond

facebook pure milk sint maarten

Waarom rauwe melk

Natuurlijk drink je Pure Milk omdat het gewoon ontzettend lekker is maar Rauwe melk drinken is ook  een van de beste manieren om het lichaam te ontgiften, dit kan in het begin welvoor ongemak zorgen, welke is te lezen op dit forum

Als je begint met het drinken van onze Pure milk dan adviseren wij om niet meer als een beker op een dag te drinken en eerst te kijken hoe het lichaam erop reageert, door de ontgiftende werking kan het lichaam heftig reageren. Deze reacties zullen verdwijnen als het lichaam is gereinigd hierna kunt u meer melk gaan drinken tot een niveau waarbij u zich prettig voelt.

Gevaar rauwe melk drinken ?
Vaak word mensen vertelt dat het drinken rauwe melk gevaarlijk is voor je gezondheid, dit blijkt uit onderzoek onterecht zie hier.

Uit een eigen houdbaarheids test van onze melk hier het resultaat ,foto gemaakt op 24-9-2014 , de flessen zijn gevuld op de datum die op de fles staat de melk staat niet in de koelkast maar gewoon in het tanklokaal.

De oudste melk bijna 6 maanden oud is nog niet bedorven maar ruikt naar kaas.

melktest 2

Warme melk
Drinkt u liever warme melk? Verwarmt u de melk dan op een gas of electrisch fornuis en verhit de melk niet boven de 40 graden .

Gebruik geen magnetron waarom niet, leest u hier

Lichamelijke reacties
Enkele voorbeelden:

  • De kleur en samenstelling van de ontlasting kan veranderen
  • Door ontgifting kunt u uitslag krijgen
  • Hoofdpijn, buikpijn

AFHALEN:

dinsdag 15.00 en 17.00 uur

zaterdag 10.00 tot 16.00 uur

melk kaas en vlees

©2024 ©Designs